11-08-08

Eerste keer... bloggen

Voor alles is er een eerste keer: eerste stapjes, eerste fruitpapje, eerste keer naar school, eerste kus, eerste dag werken... ook voor een eerste blogberichtje. Ik heb nog nooit een blog gemaakt, maar na het lezen van een aantal andere blogs kon ik het niet laten.

Na eventjes gezocht te hebben vond ik eindelijk een plekje. Leuk leuk. Een profiel aanmaken, makkelijk dacht ik. Ok, dan even kijken voor een naam? Babs? (M'n echte naam ja). Hmm nee toch maar niet, vind ik niet leuk genoeg. Hmmmm, eventjes denken, wat kan ik toch nemen? O wacht, m'n vriend heeft een ideetje, z'n koosnaampje voor mij: Hoebeltje. Naam is geboren, joepie.

Hmmm, tags? Ok, dat vul ik later wel in. We gaan verder met een layout. Dacht eerst dat ik alles zelf moest maken, maar gelukkig zijn er premade layouts, en ja hoor, ik vind er nog eentje naar m'n zin. Zelfs meerdere, dat wordt weer kiezen.

Fijn, het begint een beetje vorm te krijgen. Fotootje toevoegen... Leuk he, die 2 kleine katjes? Niet gezien zeg je? Hier is ie nog een keertje:

decoration

Zullen we links toevoegen? Ja hoor, die random link doet het. Eventjes saven en daar is ie:

MIJN EIGEN BLOGJE...

En nu kan ik beginnen typen, joepie. Dus welkom allemaal op mijn blogje. Hier zal ik vanalles komen vertellen over wat ik gedaan heb, gezien heb, zal doen en wat andere blogjes misschien vertellen.

Een leuke avond verder en tot de volgende blogs :p

Hoebeltje

 

22:09 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor je reactie Hoebeltje! Als je echt interesse hebt voor fotografie, in het CVO van Heusden-Zolder kan je digitale fotografie volgen. (Een avond per week van 19h tot 22 h) Ze starten daar vanaf nul, dus ook beginnelingen komen er aan hun trekken.

Gepost door: Guido | 11-08-08

Veel geluk en plezier met uw blog...zeker geen slecht begin...lieve groetjes

Gepost door: Yolanda | 12-08-08

welkom leuk dat je erbij bent,ik wens je heel veel plezier met het bloggen...het begin is er groetjes van arie.

Gepost door: arie | 12-08-08

hallo Hallo,op deze regenachtige dinsdagmorgen ben ik op bezoek geweest op je nieuwe blogje, ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken en ik hoop dat je hier een fijne tijd zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: dana | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.