12-08-08

Trotse eigenaar van een nieuwe kast...

Ik ben echt wel gek van de Ikea, ze hebben er leuke spulletjes, voor jonge koppeltjes zoals wij is het er vrij goedkoop en je kan je nieuwe meubeltjes meteen mee nemen... als ze in je auto passen tenminste.

We besloten vandaag na het werk even naar de Ikea te gaan omdat we toch een boekenkast nodig hadden, de meeste van onze boeken en mappen stonden gewoon op de grond en het kon toch niet meer zijn. Dus wij de auto in en naar Ternat.

Boekenkasten in alle maten en prijzen en we maken onze keuze. Tegelijkertijd nemen we nog wat handige spulletjes en zo mee en gaan we naar de afhaalservice. Hmmm, de kast is iets hoger dan 2 meter en onze auto is niet zo groot... wat nu? Na even te gaan proberen in de auto kan ze er toch in, mits ik met opgetrokken knieen in de auto zit. Geen probleem, want ik heb m'n kast Lachen.

Op dit moment is m'n lieveling de kast in elkaar aan het zetten en natuurlijk met het altijd wederkerende gevloek. Gelukkig doet hij het, want op dit vlak heb ik 2 linkerhanden. Toen we iets meer dan een jaar geleden hier introkken hebben we ook een hele hoop Ikea spullen gehaald: een bed met lattenbodems, wat kastjes, een salontafel, keuken tafel met stoelen en zo'n handig trapladdertje om bovenaan in de kast te kunnen. Het trapladdertje moest ik doen, en ik slaagde er in om de linkerkant met de rechterkant te verwisselen. Nouja, moeten ze maar geen dubbele gaten zetten, als het past dan past het. Knipogen

Hmmm weer gevloek, ik hoop dat het daar een beetje goed gaat. Voor mijn eigen bestwil en die van de kast blijf ik beter daar weg, anders eindig ik straks met een half in elkaar gezette boekenkast waar ik nog niks mee ben.

Maar misschien kan hij een koffietje wel appreciëren.

Hoebeltje, de trotse eigenaar van een nieuwe zwarte boekenkast.

 

 

21:03 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Welkom in blogland, hoebeltje. Bloggen is wel gezellig maar je moet je ook wat leren kennen door op bezoek te gaan bij anderen en reageren waar je het fijn vind, zo geraak je wel in een blogkring.
Groetjes en veel plezier met je nieuwe meubels. Ikea is best fijn.

Gepost door: emmy | 12-08-08

nu de boekenkast nog vullen met boeken hé

groetjes

Gepost door: Life angel | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.