13-08-08

Leuke blogjes gezien...

Zoveel blogs en zoveel dingen te lezen. Elke dag kom ik even langs om blogjes van anderen te lezen, meestal via de laatst gewijzigde blogjes reeks. Sommige blijven me bij en vind ik leuk, andere vind ik meteen maar niks, maar hey, er zullen ook wel mensen zijn die mijn blog wel of niet leuk vinden.

Vandaag ging ik even langs bij Nana en zag ik daar iets over de Fransen met hun wasgoed. Ja, nu begin ik me ook af te vragen waarom het zo lang buiten hangt. Is het voor de mooie foto's voor de toeristen? Of zijn ze de was vergeten? Of heeft het een bepaalde boodschap? Heeft er misschien iemand een ideetje?

En hoe gaat het binnen 10 dagen met Wouter zijn die in Canada gaat wonen voor een jaartje? Mijn lieveling zou graag in Canada willen gaan wonen als hij op z'n pensioen is, hij is er al een paar keer geweest en vindt het prachtig, maar wat zou ik er van vinden?

En zo passeer ik er nog heel wat, maar het zou te veel zijn om op te noemen. Deze 2 gaan in ieder geval al in mijn favorieten lijstje om elke keer opnieuw te bekijken.

10:39 Gepost door Hoebeltje in Blogjes van anderen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hé Hoebeltje, welkom in de blogosfeer!
Leuk blogje, mooie foto's en een vlotte pen, so far, so good dus!
Ik kijk er al naar uit om af en toe hier eens te lezen!

Gepost door: Jientje | 13-08-08

Tof postje. :-) Bedankt om een linkje te mogen krijgen hier.

Gepost door: Nana | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.