14-08-08

Rikketikketik, wie benne k'ik... (Deel 1)

Is er hier iemand die hier weet hoe ik heet? Nee? Nou, kan ook niet moeilijk, ik heb ook nog niet zoveel over mezelf verteld hier.

Het meisje links van deze blog met de 2 katjes in haar trui ben ik dus. Ik heb meestal de camera vast, dus er zijn niet veel betere foto's van me. Maar ik beloof jullie dat ik een paar betere laat maken.

Jullie kennen me dus als Hoebeltje, maar natuurlijk is dat m'n echte naam niet. Mijn echte naam, of een afkorting er van, is Babs. Ik ben 21 jaar oud, bijna 22 en woon ergens in Oost-Vlaanderen. Ik woon samen met m'n vriend die 8 jaar ouder is dan mij in een appartementje dat ik veel liever zou ruilen voor een huisje van ons saampjes want er is meer mis met dit appartement dan we hadden kunnen denken. We wonen hier bijna een jaar en een half samen.

Ik hou van koken en bakken en van uitstapjes maken. En natuurlijk ga ik nergens heen zonder m'n fototoestel :p. Het is het beste cadeau dat ik ooit gekregen heb, al kan ik er veel meer dingen mee doen dan ik eigenlijk doe.

 

Voorlopig is dit alles, snel eventjes de was insteken en straks of morgen schrijf ik wel even verder. Als je een vraagje hebt, stuur maar gerust even in reacties en ik antwoord er met plezier op.

 

19:56 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wat schattig! Helaba, alvast bedankt voor je reactie. Ja fotootjes ga ik zeker maken.Veel plezier hier op de blog! Groetjes, miss glossy

Gepost door: miss glossy | 14-08-08

Hoebeltje Eerst en vooral bedankt om eens langs te komen ,ik ben altijd kontent om nieuwe bloggertjes te leren kennen,dat is altijd leuk. Ja maandag moet ik terug naar de kliniek om alles aan te leren en vanaf dinsdag moet ik dan spuiten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-08-08

Ik wens je een heel fijne dag toe

Gepost door: Yolanda | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.