15-08-08

Hoebeltje en sport... hulp gezocht!

Hmmm, ik heb wel een aantal kilootjes te veel en volgens mij wordt het eens tijd dat ik er eens wat ga doen.

Ja, je leest het. Ik wil graag leren joggen en wat meer aan mijn conditie leren doen. Maar nu is het zo raar, ik heb een ipod en ik ben op zoek naar het start-to-run programma van Evy Gruyaert maar ik kan het niet vinden, nergens kan je het downloaden :(. En veel goeie sites om te starten vind ik ook al niet, maar nee, daarom ga ik het niet opgeven. Ik moet en zal beginnen met sport.

Vorig jaar was ik begonnen met fitnessen, ma na een paar weken had ik het al opgegeven. Ik werkte in ploegen en die waren eigenlijk fysiek en geestelijk te zwaar voor me en dan nog eens gaan sporten? Dat ging niet zo goed. En de ene keer 's morgens gaan sporten en dan de volgende dag 's avonds zag ik niet echt zitten. Ik had ook niet echt iemand om me te motiveren, maar nu ga ik m'n ipod gebruiken om me te motiveren.

Is er iemand die me kan helpen die start-to-run lessen voor je ipod te vinden? Of ook andere tips te geven om me te helpen starten en natuurlijk vol te houden?

Liefs Hoebeltje.

17:49 Gepost door Hoebeltje in Hoebeltje sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ben zelf niet sportief
en ook te zwaar
ben ondertussen wel 16 kg kwijt
ik ga meer te voet dan vroeger en volg een eetprogramma

Gepost door: witch | 16-08-08

hoop dat dit het is...... http://www.hardloopschema.nl/?p=hardlopen_nieuws_detail&detail=197

Gepost door: arie | 17-08-08

Hoikes goh, ik kan je niet direct helpen met de podcast van Evy Gruyaert. Het werkt inderdaad wel motiverend denk ik. Deze blogster is nu bezig met deze podcast misschien kan zij jou vertellen hoe ze eraan komt! Veel succes en volhouden hé
http://eefjes-jogblog.skynetblogs.be/

Gepost door: Wendy | 19-08-08

en? De podcast ondertussen gevonden? Ik weet m anders nog wel staan, als je er nog altijd naar op zoek bent. Mail maar ofzo, als je m nog steeds zoekt.
en in ieder geval succes met de start to run!

Gepost door: Tine | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.