17-08-08

Eco-huis Borgerhout

Gisteren zijn we naar het Eco-Huis in Borgerhout geweest, volgens mij een serieuze tegenvaller. We wouden eerst naar Living Tomorrow gaan, maar da bleek gesloten. Dus ja.

Borgerhout vinden was niet echt moeilijk, maar het Eco-Huis zelf vinden leek wat moeilijker. Het ligt midden aan een drukke baan, een beetje achteruit geschoven. Parking is er ook niet te vinden bij het huis, je moet echt in de omliggende straten van het drukke Borgerhout gaan zoeken.

Een bezoekje kost 2 euro per persoon, niet zo duur. Eenmaal binnen kregen we een foldertje en een kaartje om onze eigen ecologische voetafdruk te meten. Het gaat vooral over milieu en waterbesparing, maar naar onze ogen leek het meer iets voor scholen.

decoration

Heel wat van de dingen die er staan waren bovendien al beklad door jongeren volgens mij. Er stond op heel wat stukken een telefoonnummer met "bel mij voor hete sex" of "ikke was hier". Ook de woorden saai, kus mijn kloten en zo veel meer vonden we een paar keer. Heel jammer volgens mij.

Liefs, Hoebeltje.

 

18:08 Gepost door Hoebeltje in Hoebeltje op stap | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hihihi... het lijkt me een beetje saai eerlijk gezegd! En zo te lezen hoef ik er niet naar toe! :-)))
Aan dat jogging-programma kan ik je niet helpen...ik wandel liever...als ik ga joggen heb ik meteen zere knieën! Bovendien heb ik de ervaring dat je in het begin juist méér gaat wegen als je flink gaat sporten...en ik hou het nooit lang genoeg vol om mee te maken dat ik daadwerkelijk ervan af ga vallen hahahahaa! Als ik wil afvallen snoep en eet ik gewoon minder...ben er vorig jaar 6 kilo mee afgevallen en voel me wel goed nu hoor!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-08-08

das een tegenvaller he

Gepost door: witch | 18-08-08

schema Ik kan je zonder problemen een schema bezorgen als je echt gemotiveert bent om te gaan lopen . Er is trouwens nog juist een blogster begonnen met dat schema . Maar om gewicht te verliezen ,is maar één goede oplossing , en dat is de juiste voeding en vooral karakter ! Maar dat heb je ook nodig om beginnen te lopen . Of je dit nu doet met Evy , die constand tegen zit te lullen , of je doet dit gewoon met een leuk muziekje op , of zonder .....speelt geen rol . Je zal altijd karakter nodig hebben , want je komt jezelf wel een paar keer tegen .
bv. Het is echt van dat hondeweer , regen regen ......je schema zegt lopen , maar jou innerlijke stemmetje zegt , dat is geen weer om door te lopen . Je gaat en kan dit 1 x per week toegeven door de training uit te stellen , niet afzeggen , maar de dag nadien is het weer nog niet beter .... Zal je dan genoeg van je zezelf kunnen vergen om erdoor te lopen ....en drijfnat thuis komen ? Uitstel is afstel .......en als je dat kan opbrengen , dan ben je klaar voor star2run . Je moet maar bedenken , als er een groep ergens begint dan valt 1/3 al af na 5 weken . Gekwetst , en opgeven door te dikwijls afwezig geweest te zijn door slechte weer . Als jij denkt dit allemaal te kunnne waarmaken , mail me dan , en ik bezorg je een schema !! Je kan je dan aan mekaar optrekken , jij en je andere blogster die pas 1 week bezig is !!

Gepost door: coach mario | 18-08-08

Jammer dat het zo is tegengevallen, maar als je niet gaat kan je het ook niet weten hè...Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 18-08-08

Heykes Heb pas je nieuwe blogje ontdekt. Alvast welkom in deze wondere wereld.
En wat die katjes betreft willen wij wel meer foto's zien. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe vriendjes maken. Vrouwtje vindt ze er al heel schattig uit zien. Jammer dat ze niet bij jou wonen. :(
Leuke blog verder en ik kom zeker eens terug.
Groetjes en veel plezier

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.