21-08-08

In afwachting...

Vandaag de testen afgelegd in de VDAB van Aalst. Eerst computertesten, dan een gesprek en dan een persoonlijkheidstest. Haal ik dit, dan zit ik in de laatste fase, dan moet ik enkel nog slagen voor een medische onderzoek en een toelatingsgesprek in de school waar ik de lessen wil volgen.

Maar jammer genoeg weet ik nog niet of ik geslaagd ben. Ze willen me nog minstens een weekje zenuwachtig laten zijn en elke dag naar de postbus zien lopen. Want, ze willen me gewoon niet meedelen of ik nu geslaagd ben of niet. nee, het moet per brief. Wat gewoon betekent dat ik een week superzenuwachtig zal zijn en amper kan slapen. Jaja, wat een miserie. :(

Met de trein is altijd een beetje reizen zeggen ze bij de NMBS. Nou ja, als je over een traject dat normaal een uurtje duurt iets meer dan 3 uur doet, tjah, dan is het reizen, ja. De bovenleiding tussen Denderleeuw en Ninove was stuk gereden door een vrachtwagen en dus kon je vanuit Aalst niet meer naar Geraardsbergen. Normaal doe je ongeveer 40 minuutjes over dit traject. Nu moest ik in Aalst wachten op een treinbestuurder want degene die normaal moest rijden, zat vast in Ninove. Dan naar Denderleeuw, een uur wachten op een bus, een half uur met die bus naar Ninove en dan zou er ergens een trein of nog een bus wachten. Gelukkig kon ik mijn ouders bellen om me op te halen in Ninove. En gelukkig voor mij ga ik de deur niet uit zonder een boek.

Meer nog, mijn moeder, die 51 jaar oud is, heeft een pc geekocht. Bijna 1500 euro, met alles er op en eraan, naar mijn mening te duur, want voor wat ze hem maar gaat gebruiken is ie veel te zwaar. Ze kan niet typen, laat staan een webpagina openen of weer afsluiten en ik moet haar proberen te leren mailen. Amai amai. We zullen wel zien wat er van komt. Ik zal haar maar nog niet uitleggen wat een blog en zo is en nog eventjes wachten met haar er eentje aan te maken.

Liefs, Hoebeltje.

20:20 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

zenuwen Een toerke gaan lopen is echt een goed middel om de zenuwen de baas te kunnen :).
Ik duim voor je!

Gepost door: sandra | 21-08-08

Hopelijk ben je geslaagd. Nu begrijp ik waarom je vanaf vandaag liever met de auto gaat;-)
Groetjes en tot blogs.

Gepost door: emmy | 21-08-08

lopen Net via Mario's blog gezien dat je met lopen gaat starten. Veel succes ermee, ik kom zeker af en toe eens piepen om te zien hoe het gaat!

Gepost door: Julie | 21-08-08

Hallo Hoebeltje, ja dat wachten moet wel zenuwslopend zijn...Ik duim ervoor dat je geslaagd bent ! En wat die pc-perikelen met je ma betreft, wie weet zien we hier binnen x aantal tijd een nieuwe blog verrijzen onder de naam ' Hoebeltjes ma' Nog een fijn weekend toegewenst. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 22-08-08

De commentaren zijn gesloten.