26-08-08

Telefoontje van de VDAB... zou ik...

Deze morgen belde ik naar de VDAB om te vragen of ze al iets wisten. De persoon die ik nodig had was er niet en de rest mocht me niet zeggen van de uitslag. Flauw hoor. Nou ja, ik wou het zo graag weten, ik vertrouw namelijk De Post niet tijdens de zomervakanties. Ik krijg maar al te vaak post van 3 straten verder of gewoon van het hele appartementsblok in m'n bus. Het zou maar eens moeten lukken dat net mijn brief bij die van hier rechtover terecht kom. En tjah, das er eentje van: mijne naam nie op den brief? Vuilbak in!

Deze middag dan kreeg ik net tijdens mijn pauze telefoon van die mevrouw. Ik dacht dat ze er niet was? Na een uitleg van 3 minuten (waarom toch duurt da zo lang) kreeg ik het verlossende antwoord: ik ben geslaagd.

Nu enkel nog een gesprek met de mensen die de opleiding organiseren en zij beslissen dan of ik ben hen les mag volgen of niet. Ik hoop het maar. Nog even wachten op de brief met de contactpersonen en dan kan ik het opleidingscentrum contacteren.

Hmmmm, maar nu moet ik met een K3 boekentas naar school Onbeslist. Tjah, m'n lieveling had gezegd dat ie een K3 boekentas ging kopen en een Plop pennezak en mappen van Mega Mindy. Ik denk dat m'n rugzak van 4 jaar geleden ook nog wel zal voldoen.

Liefs, een geslaagd Hoebeltje.

18:55 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Het zal wel een hele opluchting zijn.
Welke opleiding zou je volgen?
Liefs

P.S. Ik zou het ook bij mijn vroegere rugzak houden maar toch héél lief van je vriend! Hihi

Gepost door: Veerle | 26-08-08

Hihihi laat die nieuwe dingen dat jou lieveling meebracht maar thuis en neem je oude vertrouwde boekentas maar mee. Proficiat hoor Hoebeltje je bent al halverwege.
Groetjes en nog een fijne avond.

Gepost door: emmy | 26-08-08

Proficiat !!
Vergeet ook je Didl-spulletjes niet, he !

Gepost door: els | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.