01-09-08

Eerste training...

Jaja, vandaag was het zover. De eerste training. Nou ja, training, betere afbeuling of zo. Sportschoentjes aan, trainingsbroek aan en gaan lopen. De training bestond uit 3 x 2 minuten wandelen en 1 minuut lopen. Jammer genoeg raakte ik na 30-40 meter (als het al zo ver was) zo danig buiten adem dat ik langer dan 2 minuutjes heb gestapt. (Sorry Mario) Het ging echt niet zo goed als ik gedacht had. Ik heb dus niets meer van conditie over.

Op dit moment, een uurtje na het lopen en na een goeie douche doen m'n kuiten en benen echt wel pijn. Niet aangenaam dus. Morgen geen training, dus ga ik een paar dingen kopen om het mezelf makkelijker te maken.
We hadden in de Dreamland een hartslagmeter van amper 10 euro gekocht die we niet eens in gang kregen. De verkopers kregen hem ook niet gestart, evenals de andere van hetzelfde merk. En natuurlijk hebben ze er geen andere. Ik hoop dat ik een schappelijk modelletje vind om te starten ergens in een sportwinkel. En hem dan nog goed ingesteld krijgen :p.

Tweede op mijn lijstje is een goeie sportbh. Jaja, met een D gaan lopen met een gewone bh, echt niet doen hoor. Is erg pijnlijk en natuurlijk bleven ze niet echt zitten.

Ik denk dat ik maar vroeg in m'n bedje kruip.

Liefs, een geradbraakt Hoebeltje.

 

Ow ja, voor ik het vergeet, aan iedereen die me de voorbije 2 weken geluk gewenst heeft met het lopen, dankjewel. Ik ga proberen zo goed mogelijk door te zetten. Ik heb ook bij ieder van jullie een berichtje achtergelaten naar dit blogberichtje.

19:30 Gepost door Hoebeltje in Hoebeltje sport | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Delen en vermenigvuldigen !! Hallo mijn beste atlete !!
We gaan dit dadelijk oplossen ! Ik heb zo al heel veel mensen gezien bij star2run met een conditie , laat ons éérlijk zijn , juist boven 0 ! De meeste schema's en groepen passen op deze momenten niks aan en gaan gewoon verder , wat voor jou tot opgave zal leiden . Wij gaan dit nu oplossen ! Het karakter moet jij voor zorgen !! Het zal altijd moeilijk blijven !!! MAAR WE GAAN ERVOOR !! Zoals de tittel al aangaf ......deel elke afstand door 2 , dus die 1 min lopen wordt een halve minuut . Maar vermenig vuldig het aantal , dus die 3 x wordt 6 x . Even kort herhalen . 6 x een halve minuut lopen en het wandelen blijft hetzelfde , dus 2 minuten . Herbereken dit zo bij elke training tot het lopen al wat vlotter gaat . Twijfel je , gewoon mailen en dan verander ik het !! Maar dit zal,jou wel lukke zeker !!

groetjes je coach mario

Gepost door: coach mario | 01-09-08

doorzetten Wat ik toch wel belangrijk vind is goeie loopschoenen aan te schaffen zeker als je langere periodes loopt. In ieder geval: veel courage, alle begin is moeilijk maar het kan alleen maar beteren. Ik kom zeker af en toe eens piepen op je blog hoe het verder loopt :)

Gepost door: sandra | 01-09-08

Succes! Hopelijk zie je het met het nieuwe schema van onze coach het al een beetje beter zitten. Veel succes met het lopen en het blokken!!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 01-09-08

niet opgeven! Proficiat met je eerste training. alle begin is moeilijk, we zijn allemaal zo begonnen hoor! De moed niet opgeven, het komt helemaal goed. Ik kon géén minuut lopen en nu loop ik marathons! Een goede sportbh is inderdaad een superinvestering, net als goede loopschoenen. Twee dingen om niet op te besparen. Good luck!

Gepost door: Julie | 01-09-08

Alle begin is inderdaad moeilijk!! Ik kan het (nog) weten. ik ben na een blessure, waar ik toch meer dan 3-4 maanden mee gesukkeld heb, terug begonnen met lopen. En van de vroegere conditie is ook niet veel meer over. Volhouden, eventueel schema aanpassen en veel geduld! Dan komt t wel goed!

Gepost door: Tine | 01-09-08

Hey Hoebeltje, proficiat met uw start to run .. we zijn allemaal zo begonnen .. voor je het goed en wel beseft loop je je eerste wedstrijd !!! Veel succes en volhouden he !! Ik volg je !!

Gepost door: Edith | 01-09-08

Je zal zien als je nu een beetje afziet zal je daar binnen een paar weken zeker de vruchten al van plukken. Ffkes doorbijten en dan komt die conditie wel.

Gepost door: yves | 02-09-08

volhouden meisje

prettige dinsdag

Gepost door: witch | 02-09-08

Ik ben beginnen lopen zonder hartslagmeter. Ik heb dat ding één keer geleend van iemand anders en dat leverde zo'n stress op dat ik meteen besloot dat ik dat niet wou hebben. Ik voel zelf wel vrij goed aan wanneer ik te ver aan het gaan ben. Ik loop ook puur als ontspanning en om te ontstressen, dus zo'n ding is dan zeker geen must. Sportbh: voor lopen neem je best een hele goeie, anders kan dat serieus pijn doen!

Gepost door: S. | 02-09-08

als je al eens wat moed nodig hebt? Hoebeltje,mijn vrouw is nu aan les 11 van start2run,dus ook een beginnertje,ga al eens bij haar kijken,krijg je direkt weer moed!
http://www.bloggen.be/myriammeke

Gepost door: patrick aerts | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.