02-09-08

Pijn...

Gisteren eerste keer gaan lopen en ik had het gisteren al moeilijk, maar vandaag was het nog erger. Mijn kuiten en onderbenen doen verschrikkelijk veel pijn en had de hele nacht krampen. Misschien mezelf toch geforceerd?

Vandaag naar Intersport geweest. Ik wou graag een badpak kopen om toch twee keer per week te kunnen gaan zwemmen, maar voor dikke mensen heeft men jammer genoeg niks. Ik kon geen van de twee voorgestelde modellen in. Echt jammer, ik kon bijna huilen. Mooie en makkelijke sportkleding voor mensen die een maatje meer hebben en willen afvallen en een conditie willen halen bestaat er jammer genoeg niet. Ik zag het even echt niet meer zitten.

decoration

Ik heb ook even gekeken naar een hartslagmeter. Heel erg raar is dat daar de rs200rd van Polar 225 euro kost en ik die op een webshop voor maar 179,95 euro kon kopen. De keuze is dus rap gemaakt, snel even op de webshop bestellen. Het fotootje is het machientje dat ik dus ga kopen.

Morgen weer training en rijschool. Hopelijk gaat het voor beide beter dan gisteren.

Liefs, Hoebeltje.

18:29 Gepost door Hoebeltje in Hoebeltje sport | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Hallo hoebeltje Welke maat heb jij hoebeltje? Hier in Brussel vind men van alles en ik kan eventueel eens neuzen, je weet maar nooit. Je mag het me mailen dat is discreter.
Groetjes en veel succes met je sporten.

Gepost door: emmy | 02-09-08

pijntjes erbij nemen Soms doe het wel eens een beetje pijn aan de beentjes,normaal hoor!!!Die krampen kunnen ook door onvoldoende drinken of te kort aan zout komen,heb ikzelf ook al gehad

Gepost door: patrick aerts | 02-09-08

stijfheid In begin wat stramme spieren is normaal, je spieren moeten wennen hé. Na het lopen ook wat stretchen kan helpen om 's anderendaags minder stijf te zijn. Toch voorzichtig zijn hoor, wel chapeau dat je doorgezet heb!!

Gepost door: sandra | 02-09-08

Oh wat heb ik in't begin afgezien! 100 m lopen en volledig buiten adem. Stijve kuiten. Pijnlijke schenen, ... Spieren ontdekt waar ik het bestaan niet van wist. Slapende, voze voetkussentjes onder de tenen.
Doorbijten! Niks gaat vanzelf! Het lezen van de blogs en de reakties van lotgenoten zullen je zeker moed geven!

Gepost door: Homer | 02-09-08

Hey Hoebeltje!

Tof dat je ook met de schema's van Coach Mario begonnen bent. Zelf loop ik er ook een weekje mee, en t'is echt super fun.

Veel succes en plezier ermee!

Groetjes
Jan

Gepost door: Jan | 02-09-08

weet niet van waar je bent
maar in decathlon hier vind je ze ook voor dikkerdjes zoals ik
volhouden meisje, dat is het begin
dat betert wel

Gepost door: witch | 03-09-08

Een middeltje ... Magnesium tegen krampen ,sjiek dat je volhoud !!

Gepost door: Katrien | 03-09-08

't Is erg hè, mensen met een maatje meer (of meerdere maatjes meer, zoals ik ...) kunnen zelden of nooit iets vinden als het op kleding aankomt. Ik weet er alles van ...
Heel veel succes met het lopen !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 03-09-08

Hallo
dat zijn beginnerspijntjes . Is heel normaal hoor . Ik ga ervan uit dat je ook niet te snel gelopen hebt . Je moet het voor jou zo maatstaven . Je begint te wandelen , snelwandelen , en dat wandelen , dat tempo zet je om in een looppas , maar je behoud het tempo . Datis voor jou om te beginnen meer dan voldoende , en je zal automatich naar gelang van tijd geen last meer hebben enje tempo zelf de hoogte ingaan al druk ik erop dat je moet traag lopen !!!
Katrien schrijft magnesium nemen . Dat is ook iets wat ik haar in de beginperiode aanraade , en nu mischien nog wel ééns neemt . Ga promagnol halen , en los daarvan elke dag 1 zakje op . dat is ne magnesium buffer ! Zeer goed !! Maar toch éérst op de éérst vernoemde punten letten ......traag lopen en toch even geduld hebben voor de aanpassing van de spieren !!
Een maatje meer hebben .....nie simpel precies ! Maar laat dit een extra drijfveer zijn om door te zetten met je dieet en het lopen . Ge kunt mischien dat badpak kopen ! je zal er ooit toch inpassen !!

Gepost door: coach mario | 03-09-08

pijn is normaal hoor Zeker in het begin. Maar dat heb je waarschijnlijk al gelezen. Het wordt echt wel fun als je de progressie zelf begint te voelen. Dan kan die pijn je niks meer doen. Even doorbijten en ook zeker nier forceren. Iedereen heeft dat zo meegemaakt. Is zoals autorijden hé. Wie kon er dat in 1 keer? Niemand maar na verloop van tijd. Veel succes

Gepost door: Steve | 03-09-08

Goe bezig!! U zeker niet laten doen door die winkels die niet goed uitgerust zijn! Ik wens je heel veel succes en volgende zomer kan jij met je spikspinternieuwe diploma op zak badpakken (of bikini's ;-)) kiezen a volonté!
GRT

Gepost door: Wendy | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.