07-09-08

Zondag


Hehe, een zondag in september in Belgie. En wat doet het hier? Ja, je hebt het juist, regenen. Meestal heb ik dan echt geen zin om buiten te komen maar ja. Volgende week wordt een drukke week, dus vandaag er nog eventjes van genieten. Morgen gaan trainen, 4 uur rijles en dan dinsdag naar het opleidingscentrum om te kijken of ik mag les volgen bij hen. (Anders is het wachten tot februari)

Hmmm, verse soep op het vuur. Het zou leuker zijn mocht dit huisje ons huisje zijn, en we een paar jaar verder zijn en er kleine rakkertjes rondlopen in huis. Nog eventjes geduld, Hoebeltje, dat komt wel.

Beloofd is beloofd, jullie krijgen een foto van m'n nieuwe haartjes. Maar wees gewaarschuwd, ik plak niet goed op papier, zeker niet op van dat glanzend fotopapier ;-). M'n lieveling was me ook aan het pesten, dus de foto met de uitgestoken tong is de enige die ik er van heb :p.

decoration Ik heb het dus bruin-rood laten verven en iets korter laten knippen. Let ook niet op de littekens in m'n gezicht aub, dat is het gevolg van een hondebeet 11 jaar geleden. In addition krijg je nog een foto van m'n lieveling met zijn nieuwe haartjes.  Veel te kort naar mijn mening, ik moet er nog aan wennen. Het is wel leuk, maar ik ben hem gewend met lange haartjes :p.  decoration

En nu ga ik eventjes rondneuzen op andere blogjes. Eventjes kijken of ik nog wat leuke dingen tegenkom.

Liefs, Hoebeltje.

14:41 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.