21-09-08

Ist nu nie godgeklaagd...

Grrr, dernet eventjes met de auto gaan rijden en wat ziet m'n oog? Aan de linkerkant van m'n o zo geliefde autootje dat zelfs naampje heeft een goeie dikke schart. (Lees kras) Lekker diep tot in de plastic van m'n bumper een goeie 30 cm lang. En met lekker veel uitwaaiers eraan. Grrrr.

Mijn autootje is misschien wel elf, bijna twaalf jaar oud maar dat betekent niet dat je er ongestraft tegen mag rijden tijdens het uitrijden van een parkeerplek. Rijd je er dan per ongeluk tegen? Geen probleem, laat dan een briefje achter, maar nee, hoor. Ik heb m'n lieve Letje nog maar twee maand en een half, en ik ben er altijd zo voorzichtig mee, alhoewel ik er nog maar mee leer rijden.

Nou ja, gebeurd is gebeurd, maar ik wens degene die er tegen gereden heeft toch een hele slapeloze nacht met veel nachtmerries toe. M'n arme autootje!!!!

Is't nu echt nie godgeklaagd, allez.

19:44 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja waardeloos! Wij hebben nu een hele mooie auto en het lijkt wel of die magnetisch is voor deuken en krassen...zoveel als er in deze auto zitten hebben we in al onze vorige auto's nog niet bij elkaar gehad!!! Echt niet normaal meer...het zal de tijd zijn...iedereen doet lekker wat ie wil en het kan ze geen donder schelen wie er last van heeft hè!
Oh en geen bloemenlinkje dus...maar je mooie plaatje wordt wél een linkje hierheen hoor! Nogmaals bedankt!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-09-08

Verschrikkelijk !

Gepost door: els | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.