24-09-08

Verzamelwoede...

Een paar weken geleden kon je lezen over mijn kinderwens maar door omstandigheden (opleiding, dus werkloos - klein appartement en nog wat andere redenen) kan dit jammer genoeg nog niet meteen doorgaan. Laat ons hopen dat de tijd snel genoeg gaat en ik er snel aan kan beginnen. Maar ik begin wel een verzamelwoede te krijgen in verband met kindjes. Zo heb ik al een paar babypakjes uit den Dreamland liggen voor kleine kindjes, maar nu begint een andere verzamelwoede: kinderboeken.

Ik ben altijd al gek geweest van boeken en vooral van kinderboeken. Ik kan tegenwoordig geen boekenwinkel langs of in zonder eens langs de kinderboeken te passeren. En daar gaat m'n hartje echt open van. De boekjes van Bumba en K3 en zo laat ik links liggen, de commerciele Winnie de Pooh ook, maar ik heb vanmiddag een aantal Winnie de Pooh boeken gezien die me echt aanstaan. De oude Winnie de Pooh wel te verstaan, de Engelse met de vale t-shirtjes. Deze doen me echt denken aan mijn kindertijd. Ik kon me nog net inhouden om het te kopen omdat ik nieuwe boeken sowieso duur vind en kinderen er niet altijd zo heel voorzichtig mee omspringen.

Bij m'n ouders thuis ben ik al eens gaan kijken, maar veel van mijn kinderboeken zijn al lang weg. Maar ik heb een idee, volgende week is er in de buurt rommelmarkt... en ik ga kinderboeken zoeken om te bewaren voor mijn kindjes. Wie weet wat voor koopjes ik kan doen en wie weet kan ik ze ook nog lezen :p

Liefs, Hoebeltje.

Commentaren

EN dan kan je lekker zelf ook erin lezen, he.

Gepost door: els | 25-09-08

moet je eens komen kijken nr mijn boekenkast met kinderboeken-)

Gepost door: mamavan2kapoenen | 02-10-08

ik ben nu ook nog eens een jeugdboek aan het lezen , de brief voor de koning van Tonke Dragt en ik vind het best nog spannend.

Gepost door: den bibper | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.