06-11-08

Auw... een stokje tegen m'n hoofd...

Let ik eventjes niet op dan krijg ineens iets tegen m'n hoofd, een stokje. Van Bientje kreeg ik net een stokje toegeworpen. Eventjes kijken wat ik er mee moet doen dus :p.

Eerst de regels: Zet de spelregels op je blog, link degene die je getagd heeft, vertel over zes kwinkslagen (leuke weetjes) van jezelf,
tag zes andere bloggers en laat een comment achter bij de zes bloggers die je hebt getagd.

We zullen er maar eens aan beginnen ;-).

1. Ik kan totaal niet vangen. Wat zie ik je nu denken? Dus net zoals het stokje dat net op m'n hoofd vloog, kwou het nog pakken hoor, maar het lukte net niet, kan ik echt niks opvangen. Zo een keer op m'n vorige werk met een zak erwten. Iemand wierp zo'n zak naar me van een kilo of 2 en ik pakte er net naast. Natuurlijk, je raadt het al, alle erwtjes op de grond.

2. Ik ben bang van honden, maar toch heb ik me laten overhalen om als we een eigen huisje hebben een Berner Senner (als we genoeg plaats hebben) te kopen. Reden? Toen ik 11 jaar oud was heeft een hond in m'n aangezicht gebeten. Heel veel littekens zie je niet meer, tenzij ik in de zon loop en het litteken boven m'n lip, maar het is eigenlijk nooit meer goed gekomen met de viervoeters en ik. Geef mij maar een kat.

3. Over katten gesproken, ik ben gek van katten. Vroeger, toen ik nog thuis woonde, hadden we er een aantal. Ik zat op m'n kamer op de pc en ik hoor ineens heftig gesnurk. Ik dacht, 't zal m'n stiefpapa wel zijn, en ik schonk geen aandacht meer aan het geluid, maar het gesnurk bleef doorgaan, zelfs toen ie opstond. Kroop ik een uurtje later in bed, en voel ik ineens een klauw in m'n voet. Moet je je wel voorstellen dat ik me een ongeluk schrok. Na even te kijken bleek het gewoon de kat te zijn die in m'n bedje lag te snurken. Had niet zoveel plaats meer.

4. Net zoals Bientje verlies ik ook wel eens iets. Mijn probleem? Sleutels. Die hangen gewoon soms aan de buitendeur en dan zit ik er uren naar te zoeken.

5. Geduld. Ai ai ai. Dat heb ik dus bijna niet. Zoals nu ook, wachten op punten van mijn testen. Of toen ik moest wachten op de uitslag van m'n proeven bij de VDAB. Daarentegen, in de les en zo heb ik het dan weer wel...

En dit is altijd het moeilijkste, de laatste vinden, even denken...

6. Het is misschien niet echt zo origineel, je kon het al een paar keer op m'n blogje lezen... ik ben gewoon gek van den Ikea. Ik hou er van om ideetjes op te doen om m'n huisje en zo meer in te richten en als je me 10 000 euro zou geven om in den Ikea op te doen, tzou ook op zijn, ik zou misschien zelfs nog nodig hebben :p

Aan wie geef ik m'n stokje door?
Daemske

Silvie

Ai ai ai, nog mensen vinden e, ik denk dat iedereen dat hier al eens gekregen heeft...

De lijnchauffeur met zijnen bus misschien?

Een fotoblogje waar ik graag is kom piepen, misschien ben ik gewoon jaloers op de camera?

En ik weet niet of deze vertellende papa het al gekregen heeft, maar ik gooi het toch maar even...

De laatste gaat naar Stefaan, die z'n huis verbouwt.

Ziezo, laat je het even weten als je er aan begint? Liefs Hoebeltje.

 

20:32 Gepost door Hoebeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: stokje, weetjes |  Facebook |

Commentaren

Fijn stokje Hoebeltje. Ik kreeg het ook toegeworpen maar het gaat nog eventjes duren eer ik weet wat geschreven daarover.
Fijne avond en lieve groeten.

Gepost door: Emmy | 06-11-08

hé, ik zie dat je jarig was: gefeliciteerd.
Wou hier al even komen piepen, was er nog niet van gekomen...nu even snel, tussendoor.
Ik zie trouwens dat je een boek aan het lezen bent dat ik ook nog wel zou willen lezen...
Ik neem het stokje even mee en zie wat ik er mee kan ;-)

Gepost door: caitlin | 06-11-08

ja ik zal mijn best doen een van de dagen doe ik het en laat het je weeten

Gepost door: daemske | 06-11-08

Hoi Hoebeltje 't was fijn om te lezen! en ik versta je angst voor honden helemaal als je dat zo vertelt!
Geef mij ook maar een kat hoor!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 07-11-08

beetje laat maar toch wens ik U een fijne verjaardag Hoebeltje,ben weer komen bijlezen,en dan nog in de voormiddag,een heel prestatie....hahaa groetjes meidje en heel veel liefs!

Gepost door: jennyfer | 10-11-08

beetje laat maar toch wens ik U een fijne verjaardag Hoebeltje,ben weer komen bijlezen,en dan nog in de voormiddag,een heel prestatie....hahaa groetjes meidje en heel veel liefs!

Gepost door: jennyfer | 10-11-08

stokje Heyhey, leuk dat je je weg hebt gevonden naar mijn bolgje! En dank u voor het doorsmijten van dat stokje tegen mijn hoofd, doet pijn!

Gepost door: Stefaantje | 11-11-08

Leuk om te lezen !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 11-11-08

De commentaren zijn gesloten.