21-09-08

Lekker luie zondag... en Gratz MizzD

Hehe, wat kan ik genieten van het weekend. Vooral als het nog es lekker (koud, maar het regent tenminste niet) weer is. Vandaag niet te veel gedaan en ook niet van plan om nog veel te doen. Beetje gewandeld en misschien straks het rijden nog even oefenen.

Ow ja, Mizz D, proficiat met je 325 000 bezoekers. Hier kan je kijken waarom haar blogje zoveel bezoekers krijgt. Van mij krijgt ze in ieder geval dit:

decoration

Heb eventjes geprutst met een nieuw photoprogramaatje, niet echt een superplaatje, maar ik vind het toch wel leuk.

16:49 Gepost door Hoebeltje in Blogjes van anderen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-08-08

Leuke blogjes gezien...

Zoveel blogs en zoveel dingen te lezen. Elke dag kom ik even langs om blogjes van anderen te lezen, meestal via de laatst gewijzigde blogjes reeks. Sommige blijven me bij en vind ik leuk, andere vind ik meteen maar niks, maar hey, er zullen ook wel mensen zijn die mijn blog wel of niet leuk vinden.

Vandaag ging ik even langs bij Nana en zag ik daar iets over de Fransen met hun wasgoed. Ja, nu begin ik me ook af te vragen waarom het zo lang buiten hangt. Is het voor de mooie foto's voor de toeristen? Of zijn ze de was vergeten? Of heeft het een bepaalde boodschap? Heeft er misschien iemand een ideetje?

En hoe gaat het binnen 10 dagen met Wouter zijn die in Canada gaat wonen voor een jaartje? Mijn lieveling zou graag in Canada willen gaan wonen als hij op z'n pensioen is, hij is er al een paar keer geweest en vindt het prachtig, maar wat zou ik er van vinden?

En zo passeer ik er nog heel wat, maar het zou te veel zijn om op te noemen. Deze 2 gaan in ieder geval al in mijn favorieten lijstje om elke keer opnieuw te bekijken.

10:39 Gepost door Hoebeltje in Blogjes van anderen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |