24-09-08

Verzamelwoede...

Een paar weken geleden kon je lezen over mijn kinderwens maar door omstandigheden (opleiding, dus werkloos - klein appartement en nog wat andere redenen) kan dit jammer genoeg nog niet meteen doorgaan. Laat ons hopen dat de tijd snel genoeg gaat en ik er snel aan kan beginnen. Maar ik begin wel een verzamelwoede te krijgen in verband met kindjes. Zo heb ik al een paar babypakjes uit den Dreamland liggen voor kleine kindjes, maar nu begint een andere verzamelwoede: kinderboeken.

Ik ben altijd al gek geweest van boeken en vooral van kinderboeken. Ik kan tegenwoordig geen boekenwinkel langs of in zonder eens langs de kinderboeken te passeren. En daar gaat m'n hartje echt open van. De boekjes van Bumba en K3 en zo laat ik links liggen, de commerciele Winnie de Pooh ook, maar ik heb vanmiddag een aantal Winnie de Pooh boeken gezien die me echt aanstaan. De oude Winnie de Pooh wel te verstaan, de Engelse met de vale t-shirtjes. Deze doen me echt denken aan mijn kindertijd. Ik kon me nog net inhouden om het te kopen omdat ik nieuwe boeken sowieso duur vind en kinderen er niet altijd zo heel voorzichtig mee omspringen.

Bij m'n ouders thuis ben ik al eens gaan kijken, maar veel van mijn kinderboeken zijn al lang weg. Maar ik heb een idee, volgende week is er in de buurt rommelmarkt... en ik ga kinderboeken zoeken om te bewaren voor mijn kindjes. Wie weet wat voor koopjes ik kan doen en wie weet kan ik ze ook nog lezen :p

Liefs, Hoebeltje.

25-08-08

Kindje in de maak...?

Al eventjes ben ik mee aan het lezen met de verhalen van Stoere Vent en Drama Queen op Onelifeliveit's blog en ik moet er heel vaak mee lachen en ben er soms zo door ontroerd. Door deze en andere blogjes over kinderen te lezen krijg ik er ook meer en meer zin in. Jammer genoeg is dit appartementje veel te klein of moet ik het eens proberen zoals m'n lieveling zegt: we zullen ze in de schuif van de tv-kast steken. Liever niet als het voor mij hetzelfde is.

Vroeger had ik niet echt zo'n moedergevoel, maar sinds in februari 2008 m'n jongste schoonzusje bevallen is van een dochtertje Yari is het aangewakkerd. (Zie foto)

decoration

En nu 2 maanden geleden m'n stiefzusje ook nog eens bevallen is van een meisje, Hailey, heb ik er nog meer zin in. Ik heb al een tijdje een Dreambaby cataloog naast m'n bed liggen en zo'n materniteits baby pakje liggen. Hoe meer ik lees en zie, hoe meer ik er eentje wil.

Maar eerst een jaartje school (komaan VDAB), dan een huisje kopen en wat inrichten en dan misschien kindjes. Nog zeker 4 jaar wachten... of zou ik het toch in de schuif van de tv-kast leggen?

Liefs Hoebeltje

 

21:28 Gepost door Hoebeltje in Hoebeltje en kindjes | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |